4 december 2013

en liten sängfösare.

Jaha. Crille är jättesjuk och jag håller mig undan och spritar händer samt ytor i vårt hem ca var 20:e minut /mvh hon som blir inringd att jobba under alla vinterkräksjukor pga immunitet?!

Om ni bara visste hur mycket kräk jag har torkat i mitt liv. Jag har nämligen aldrig varit magsjuk. Inte en enda gång under mina 23 år har jag lyckats få magsjuka eller vinterkräk. Jag är en lyckost. Istället har jag fått jobba med att torka, torka, torka och vätskeersätta på så väl vårdhem som kollon och daglig verksamhetgrupper. Så jag tar det med ro, kan man säga. Vet nämligen inte vad det innebär. Är för dum och oförstörd för att frukta.

Min mor däremot, är hysterisk. Råkade nämna lite snabbt att min käresta är sjuk. Mamma ylade som självaste alfahannen "Nääääääääääääeeeeeeeeej ojojojojojoj faaaaaaaaaaan!"
Att hon råkar befinna sig på annan ort är tydligen ingenting som tas med i beräkningen. Nu kan ju faktiskt jag ha smittat henne genom telefonen................. (jag är ju inte ens SJUK?!).

Känner jag henne rätt så sjukskrev hon sig med omedelbar verkan, for hem och stoppade i sig en hel burk med vitpepparkorn och satte sig ner att invänta sjukdomen. Hon sitter väl där än...
Lovade henne dock att ta en liten hutt med Gammeldansk innan jag går till sängs. Jag vill nästan påstå att jag hellre har magsjuka än dricker detta rävgift, men har man lovat mor så har man.

Skål då, buksvågrar!2 kommentarer:

  1. hahaha, jag sov jättedåligt inatt pga crille! mådde illa o tyckte synd om honom. Typiskt mej. kram

    SvaraRadera
  2. LUCKY YOU, eller nåt, fast inte det där med att behöva städa upp andras magsjukor... fan alltså : )
    Själv är jag mer den hypokondriska typen som gärna slutar andas när någon i närheten säger att de har ont i magen.... ^^

    SvaraRadera