12 november 2012

Helgbomben

Åh, nu ska jag äntligen visa er alla bilder och berätta om min helg. Den bestod, i stora drag, av adrenalin, dans och sömnbrist. Here it goes!


 Klockan 06:00 på fredag morgon studsade (nåja) vi upp ur sängen för att fixa Crilles hår. Jag skulle ju jobba hela dagen, och när jag kom hem så skulle vi direkt till teatern. Så vi gick alltså upp och bakade Elvis-limpa i ottan.
 Sen gick jag med trötta steg till bussen och det var ruskigt kallt, snöigt och alldeles torrt i luften.
 På jobbet hade vi fredagsmys med film och frukt och en promenad längs med älven. Och otroligt ohälsosamma mängder med kaffe, är jag rädd. När dagen var slut åkte jag hem och började packa ihop alla saker som skulle med till teatern. Då ber Crille mig plötsligt att titta ut genom fönstret. Där står det fyra människor med armarna i luften och ryggen mot oss.

''Kom, vi går ner!'' säger Crille. Jag sa ungefär såhär: ''Va? Neeej, varför det? Är dom maskerade?!?!''
Kan tyckas som en konstig och irrelevant fråga, men för mig som har en otrolig rädsla för ansiktsmasker så kändes den väldigt viktig att ställa.
Blev försäkrad om att dessa människor ej var maskerade och gick ner. Fattade inte ett skit, trodde att det var Crilles klasskompisar eller nåt. MEN DET VAR MINA! ♥ Som har sagt till mig att tre av dom kommer den 24:e och tittar på föreställning, men som har planerat i smyg med Crille och kom i helgen istället. ÅH, vilken lycka! Men det är inte allt! Det kom nämligen fler och fler och fler och tillslut var dom tolv stycken här från Stockholm, för att titta på mig. Och vilken publik dom var, helt fantastisk!

 Titta, vilket himla supergäng! Och även mamma, PL, moster Eva, min äldsta barndomsvän och bästis Johanna och hennes mamma och mormor var där. Ni hör ju?! Grät fler än en gång, om vi säger så...

Det här är få blommor om man tittar på hur mycket vi har nu. Det är alldeles galet, det bara snurrar på så fort så att man blir alldeles yr. På lördagen gick vi upp tidigt för att fixa frillor och åka till teatern för två föreställningar. Vi tittar lite backstage..

En suddig spegelbild precis innan paus.Den ''stora'' stjärnan, min älskade, bästa vän. Så stolt att jag nästan spricker över henne.

Diskuterar vilken typ av vätska vi ska fira med direkt efter föreställningen (det blev sprit och julmust..........)

Eftersom att vi har spelat alla föreställningar utsålda och med stående ovationer (helt galet, så tacksam!) så åkte vi hem till oss och alla hetsduschade, sen blev det fest! Vi dansade hemma, vi dansade på nattklubb och sen dansade vi hemma igen. Strax efter sex på morgonen somnade vi, fyra stycken i vår säng och fyra i vardagsrummet. En fantastisk kväll som jag ska visa fler bilder från sen!

En liten festrest som jag fann under söndagen, väldigt fin ändå i all sin enkelhet. Igår låg vi mest i soffan och försökte samla energi, innan vi åkte till sväris och åt farsdagsmiddag. Bra helg, helt enkelt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar