2 november 2012

Genrep, check!

Sådär då. Då har vi smällt oss igenom ett hejdundrande genrep. Vilken publik! Och vilket jävla team vi är. HOHO, så glad man blir.
Idag har vi en vilodag, för imorgon är det PREMIÄR! Hjärtat stannar osv. Hur kan man frivilligt utsätta sig för den här stresspaniken och älska den? Det är frågan, det.

Lite bilder från senaste dagarna då kanske? Några är mina och några är Lollos. Jaha, nu tänkte jag så mycket på premiären att jag blev bajsnödig. Typiskt...

Crille och Sofia, den nakna bakomsanningen. Ehe. Och så jag där bakom som faktiskt ser ut att vara näck. MEN DET ÄR JAG INTE! Jag har faktiskt en kroppsstrumpa på mig. HA!

Som ni kan se här! För att dölja tatueringen, såklart. Himla bra, för den syns inte alls ifrån scenen. 

Jag som hora (hehe, min mest bekväma roll, som ni förstår) och Crille som sig själv (nääärå, han är Link).

 Jag som dotter och Crille som mamma. HAHA. Fett med orättvist att han får ha såna där baloobas, liksom.
 Redo att gå på precis innan första akten!
Jag och Crille fick finaste genrepspresenterna igår! Blommor från Fias föräldrar och ett ''Bra att ha-kit'' från Johan och Erik. Det innehöll följande: Pixi-boken Prinsessan och Busiga Bebben (tar det som att dom tycker att jag är en prinsessa), Körvel (alltså kryddan), Hubbabubba, en lampknapp samt en grenkontakt. Himla bra!

2 kommentarer:

 1. ♥ ♥ ♥


  Vilka fina bilder!! Jag vill fortfarande kolla!! Jag stod & pratade med Marcus igår och han sa att vi borde åka dit ett gäng och kolla, det tycker jag meeeed, men det är ju lixom ingen i kören som verkar ha tyckt det är en bra idé än när jag frågat?? Vafan! Ska nog tjata lite på Facebookgruppen eller nåt... men det lär ju ta slut på biljetter om vi aldrig kan komma fram till nåt... (speciellt eftersom jag bara kan måndagaar eller onsdagar, eller när det nu var ni hade föreställningar) Villsevillsevillse.


  Imorgon! Kick some ass!! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, det borde ni verkligen! Styyyyyyr, för det är bara typ 700 biljetter kvar.. dom två första helgerna är utsålda. Och vi säljer typ runt 50 st om dagen.

   Puuuuusspusspuss! <3

   Radera