14 november 2012

Gammal vänskap rostar aldrig

Idag efter jobbet så gick jag hem till Stefan, han bor nämligen precis i närheten tillsammans med sin Frida. Hon var dock, tråkigt nog, inte hemma. Men förhoppningsvis så är hon det nästa gång.
Det är så himla mörkt ute nu alltså. Mörkt på morgonen och mörkt på kvällen. Och på jobbet är det kallt som i en grav, så det var alldeles utmärkt att få krypa upp på en stol i Stefans kök och prata om ditt och datt.

Stefan var först inte hemma, så jag slog mig ner på hans trapp och filosoferade en stund innan han kom gående. Han hade varit på stan och köpt delikat fikabröd.

Wienerbröd med pecannötter och pecansmet i! Och mitt bidrag som var knäckiga kladdkakemuffins, dock hade dom sjunkit ihop lite under transporten, kanske man kan säga.

 Sen tog jag bussen hem och gymmade innan kvällen kom på riktigt, för nu är det fullt hus här hemma. Chris och hans band samt deras klasskompisar ska nämligen ha ett möte på skolan imorgon klockan 9:00. Och eftersom att det är så tidigt så kan dom inte gå och lägga sig alls, för då kommer dom inte upp?! EH?
Hur som helst så har vi tittat på fotboll och jublat i kör och nu är det dags för TV-spel! Himla roligt att bara finhänga med en massa människor hela dagen.

2 kommentarer:

  1. hahaha vissö hä

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har! :) Kika gärna in på min blogg där jag skriver om loppisfynd, kreativitet och även lite no'poo ;)

    SvaraRadera