20 november 2012

Firardagen deluxe!

Min dag började med att jag var trött som en björnhona med anus fullproppat av mossa om våren. Hehe. Men det gick över ganska snabbt eftersom att jag promenerar till jobbet och det tar 30 minuter = hinner vakna. Bilden som får representera min arbetsdag blir denna:

Såhär ser alltså mina jobbfötter ut. Sen, när jag hade jobbar färdigt så gick jag halvtimmen hem igen och landade i soffan hos Crille medan vi väntade på Fia. Hon har nämligen klarat sin kliniska slutexamination idag och det skulle ju såklart firas!

Vi har även kokat en häxbrygd som är bra för den lilla halsen man har, om man nu råkar vara lite skör och krasslig inför en vecka av musikalspelande. Man kokar alltså Coca Cola med en kanelstång i ungefär 10 minuter. Sen pressar man i en halv citron. Och så dricker man. Magi, mina vänner. Magi!

 Sen åt vi sojakorv med bröd och började bygga chokladtårta inspirerad av barnkalas! För det är ju faktiskt allra finast!

TADA! Barnkalas var det här! 
Tårtan avnjöts i sällskap av Disney och kramar. Vet inte riktigt vad som skulle kunna slå det. Skulle vara min älskade Astrid Lindgren då, men det får bli en annan dag. 

1 kommentar:

  1. Congrats till Fian också! Coca Cola-tipset tar jag till mig!

    SvaraRadera