8 oktober 2012

Nu börjar vi om

HEJ!
Idag är det måndag och det ska tränas och jobbas kväll, så I better sätta igång. Först så tänkte jag dock visa några bilder från helgen, som vanligt.

 Fredagen bjöd på en otroligt vacker kväll. Skogen brann, typ. Jag älskar skogen. Jag ville bara springa in bland granarna och LUUUUKTA.
 Lördagen började jag med att titta på när Crille och Sofia gjorde kärleksscener............ Själv sjöng jag romantiska oooo-stämmor i bakgrunden.......Ja.
Efter lunchen fick vi finfika som Hannas mamma hade gjort åt oss. Lyxen när man har en trött danskropp.
 Den här bilden får representera söndagen. Den tillbringades i dessa skor. Som jag även ska tillbringa nästan all min scentid i. Det gick halvbra. Det är inte jättelätt att dansa skitsnabbt och hoppa uppe på en trapp. Även om klackarna inte är speciellt höga. Hehe.
 Såhär pigga var vi i bilen påväg hem.... Vi fick stå och vänta i ett vägarbete en halv livstid. Sen brummade jag och Sofia till Falun, för hon skulle ha Tupperware-party?? Hej tidigt 90-tal. Mamma gick typ alltid på Tupperware-party. Eller ja, det kändes så när jag var 4 och skulle följa med i alla fall.
Finfika ur Fias fina servis med hembakade läckerheter. Vilken helg alltså! Massor av fika och massor av dans. Dom två bästa liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar