20 september 2012

Min dag med mamma

Det började med att jag vaknade långt innan klockan, fastän att jag kunde sova länge om jag ville. Sådär är det ju alltid. Dessutom hade jag ont i halsen. Tog en halstablett och pratade massor med Crille fastän att han typ sov. Han sa bara att halstabletten luktade starkt och ''brände i hans hjärna''?


Sen klädde jag på mig senapsbrallan och klänningen med fickor (fantastiskt bra!), åt frukost med Crille och väntade på mamma som kom hit med massor av bra saker som jag ska visa er sen. Exempelvis mormors mors gamla köksvåg. Ja, den är typ från 1800-talet. 


Sen promenerade vi till Café Esplanad för att dricka en kaffetår som var hemskt god. Sen träffade vi mammas vän Anita som ville se hur vi bodde, så vi traskade tillbaka till Frälsis och hon fick cupcakes med sig tillbaka till jobbet. Efter att vi var färdiga på stan tog vi bilen till Blomsterlandet.

Min mor tycker väldigt bra om blommor, nämligen. Det inhandlades ljung till mormor och morfars grav. Och en vattenkanna. Vi åkte sen till Kupolen för att mamma hade bestämt sig för att jag skulle ha en jacka. Mamma har väl ungefär 50 jackor. En för varje grej hon gör. En för att gå promenad i, en till jobbet, en om hon är fin, en om hon ska på föreläsning/shopping (?!) och så vidare........... Hur som helst. Vi hittade en jättefin kappa och jag är supernöjd och TACK mor! ♥

Sen så kom Crille och åt lunch med oss och vi tog oss en kaffetår till innan mamma åkte hem. Vilken himla bra dag, eller hur? Imorgon ska jag jobba igen. *samla kraaaaaaaaft* Kanske bäst att jag går till gymmet så jag får lite energi och power. Jo, så får det bli.

4 kommentarer:

 1. Fin röv haha.kram

  SvaraRadera
 2. Fin röv haha.kram

  SvaraRadera
 3. Alltså din mamma <3

  SvaraRadera
 4. Fina bilder!! Love your mom ; )
  OCH ÄLSKAR KLÄNNINGAR/KJOLAR MED FICKOR!

  SvaraRadera