12 september 2012

Hej kompisar!

Vad gör ni då? Själv ska jag baka. Det är nämligen rätt så längesen som jag gjorde det nu (oklart varför, har väl ej haft lust) (eller okej då, jag bakade i måndags) och imorgon så ska jag på utflykt. Men min mamma och min gammelmoster Eva. Alltså min mormors syster. Hon heter Eva. Men vi säger bara moster Eva. Vart ska vi då?

Jo, vi ska till moster Brita. Hon är alltså också en gammelmoster. Mormors äldsta syster. Imorgon ska vi hälsa på henne i Leksand, på hennes boende. Ni kanske tycker att det är lite underligt att hänga med sin mormors systrar. Det tycker inte jag. Dom har nämligen alltid varit en väldigt stor del av mitt liv. Kommit och firat mina födelsedagar och konfirmation och student och bara hälsat på i allmänhet. Och vi har hälsat på tillbaka. Speciellt moster Eva. Flera gånger om året ibland. Hon bor nämligen i Stockholm. Brita i Leksand. Karin i Laholm.

Och imorgon kommer alltså Eva hit med tåget och då ska vi åka till Leksand och träffa Brita. Och då ska jag ha med mig fika, tänkte jag. Så därför ska jag baka nu. Ja.

 Jag och min älskade moster Eva
Här är min mormor, moster Brita och en annan Eva. Den Evan är en vän till vår familj (hon känns som familj, faktiskt) och henne ska vi också hälsa på imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar